Trener Juventusa pričao o jednom od najboljih igrača: "On nije deo naših planova..."

 
S. J.
S. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Juventus će u ponedeljak u prvom kolu Serije A na svom terenu dočekati Komo

Trener Juventusa Tijago Mota potvrdio je danas da u novoj sezoni ne računa na fudbalera torinskog kluba Federika Kijezu, prenose danas italijanski mediji.

Mota je pre dva meseca preuzeo Juventus, a već tada je najavio da ne računa na italijanskog reprezentativca, koji ima ugovor sa torinskim klubom do juna 2025. godine.

Pojedini italijanski mediji su objavili da je novi trener Juventusa navodno promenio mišljenje i da želi da vrati Kijezu u tim.

- Razgovarali smo. To je dokaz poštovanja, koje imam prema svima. Transparentnost, to je način na koji komuniciram sa svojim igračima. Naš stav o Kijezi se nije promenio. On nije deo naših planova - rekao je Mota.

Italijanski mediji navode da Juventus trenutno ima nekoliko ponuda za Kijezu, koji je prošle sezone odigrao 37 utakmica za torinski klub i postigao je 10 golova.

Juventus će u ponedeljak u prvom kolu Serije A na svom terenu dočekati Komo.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Zvezda četvrtim golom torpedovala Čukarički

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đorđe

    18. avgust 2024 | 15:20

    Svašta, on im je ubedljivo najbolji igrač sa najviše mogućnosti za napredak!

  • Vlado

    18. avgust 2024 | 19:05

    Tiago Mota nije livelo za trenera Juventusa.Igrala je Bolonja dobro u prosloj sezoni,usli u LS,ali to ne znaci da ce Mota biti uspjesan sa Juventusom.Kostao je pola od Alegrija,i Juventus se nada da je sa malo para,nasao dobrog trenera.Kjeza,odlican i vise od toga,i ko ga ne bi zelio u timu.Cini se da je u pitanju licni sukob.

  • 5

    19. avgust 2024 | 00:50

    TERZO REAGUJ.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA