Kao da ste na stadionu: Kafić u Los Anđelesu prenosi utakmice u spektakularnoj atmosferi, tu je i dres Vidića

 
S. J.
S. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Zaista neverovatno

Mančester junajted je uspešno započeo novu sezonu engleske Premier lige minimalnom pobedom od 1:0 na "Old Trafordu" protiv Fulama.

Jedini gol na utakmici postigao je Džošua Zirkze u 87. minutu, što je bio savršen debi za ovog holandskog napadača, koji je letos stigao iz Bolonje za 42.500.000 evra. Zirkze, koji je prošle sezone u Seriji A postigao 12 golova, potpisao je ugovor sa Đavolima do leta 2029. godine, a njegov prvi nastup za klub obećava mnogo.

"Old Traford" je bio ispunjen do poslednjeg mesta, sa 73 hiljade gledalaca koji su uživali u atmosferi.

Iako su prisutni na stadionu imali najbolji doživljaj utakmice, posebna tehnologija omogućila je jedinstveno iskustvo i fanovima u baru "Cosm" u Los Anđelesu. Na ekranu dijagonale od 26 metara, gledaoci su imali osećaj kao da su direktno na tribinama "Old Traforda".

Iako su ulaznice za ovaj spektakl bile prilično skupe, cena se kretala od 60 do 120 evra, fanovi su bili oduševljeni. Tehnologija koja simulira gledanje utakmice sa tribina izazvala je oduševljenje na društvenim mrežama. Jedan od komentara glasio je: „Hoćeš da kažeš da ovi ljudi nisu bili fizički prisutni na stadionu? Mislio sam da gledam produžetak.“

Ovaj inovativni način praćenja utakmica mogao bi promeniti način na koji fanovi širom sveta doživljavaju fudbalske spektakle.

Zanimljivo, ni ovde nije moglo bez neke veze sa Srbijom, te se tako na snimku može videti jedan navijač "Đavola" u dresu Nemanje Vidića.

Kako je izgledala atmosfera, možete videti ispod.

(Televgraf.rs)

Video: Olajinka sjajnim golom glavom načeo Čukarički

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA