Došao kao velika zvezda, a ide kao... Fudbaler Barselone tražio da napusti klub pre kraja prelaznog roka!

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nije se ovo očekivalo

Ekipa Barselone je prethodnog leta u svoje redove dovela Ilkaja Gundogana iz Mančester sitija bez obeštećenja, od koga su očekivali da bude i jedna od glavnih zvezda ekipe. Ipak, Nemac je tražio da ode pre kraja prelaznog roka!

Gundogan je potpisao ugovor sa Barselonom na dve godine, trebalo je da bude i glavna uzdanica, ali i mentor mlađim fudbalerima koji dolaze. Takođe, on je želeo da pomogne Barseloni koja se našla na nešto "klimavijim" nogama, međutim, on sada želi da ode.

Sve je krenulo još tokom prethodne sezone, kada je Barselona poražena od PSŽ-a u četvrtfinalu Lige šampiona gde su Katalonci slavili sa 3:2 u Francuskoj, da bi potom pretrpeli poraz od 4:1 kod kuće, a Gundogan je tada okrivio Rolanda Arauha koji je dobio crveni karotn u 29. minutu.

Tada je nastala i dosta veća svađa u svlačionici, nakon koje su se stvari smirile tek četiri meseca kasnije.

Sada je Ilkaj Gundogan imao sastanak sa novim trenerom Hansijem Flikom i sportskim direktorom, gde je tražio da ode pre kraja prelaznog roka.

(Telegraf.rs)

Video: Neobičan ritual Zvezdinog fudbalera pred poslednji trening za meč sa Benfikom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA