Gotovo je: Lazar Samardžić otišao na lekarske preglede, Srbin uskoro ima novi klub!

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Vreme je...

Srpski fudbaler Lazar Samardžić u poslednje vreme zavrednjuje mnogo pažnje u evropskom fudbalu, tačnije u Italiji, gde se mnogi klubovi bore za njegov potpis, dok je i toj borbi došao kraj. Samardžić je već otputovao u Bergamo, gde će odraditi lekarske preglede.

Lazar Samardžić je tokom leta bio povezivan sa nekoliko ekipa nakon njegovih utakmica na Evropskom prvenstvu, gde i nije dobio skoro nikakvu šansu. Pominjao se Milan, ali... Nisu Rosoneri uspeli da se dogovore sa njim.

Sve je to pažljivo pratila Atalanta, koja je poslala odličnu ponudu Udinezeu, 20 miliona evra odmah, uz 20 miliona kroz razne bonuse, što su crno-beli iz Udina oberučke prihvatili.

Kako tvrdi Fabricio Romano, Samardžić je već na putu ka Bergamu gde će odraditi lekarske preglede, a onda i zvanično postati novi fudbaler Atalante.

Veliki korak u karijeri mladog fudbalera.

(Telegraf.rs)

Video: Neobičan ritual Zvezdinog fudbalera pred poslednji trening za meč sa Benfikom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    18. avgust 2024 | 09:07

    Ako bude pametan, kao do sada, imaće lepu karijeru.

  • vukodlak

    18. avgust 2024 | 10:43

    Veoma pametan potez ,iako je konkurencija žestoka Ali ce brzo napredovati,i izboriti se za minutažu !!!Srećno mu bilo !!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA