Kad je teško, tu je Levandovski: Valensija samo nakratko "šokirala" Barsu, Poljak doneo tri boda Kataloncima

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nisu Slepi miševi mogli do iznenađenja

Fudbaleri Barselone uspeli su da posle dosta muka upišu tri boda u prvom kolu španske Primere, pošto su gubili od Valensije, a onda uz pomoć sjajnog Roberta Levandovskog našli način da dođu do preokreta i pobede - 1:2 (1:1).

Sve se dešavalo u vrlo kratkom vremenskom intervalu, na samom kraju prvog i početku drugog poluvremena. Baš tada je Ugo Duro uspeo da postigne vodeći gol za Slepe miševe u 44. minutu i da "pecne" Barsu.

Ali, odmah je odgovorio tim iz Katalonije i to preko svoja dva najjača oružja u vidu Lamina Jamala i Roberta Levandovskog. Prvi je bio asistent, a drugi strelac izjednačujućeg gola za Barsu i to u petom minutu nadoknade prvog poluvremena.

Kako je krenuo drugi deo igre, tako je Barselona dobila i svoj prvi penal u novoj sezoni, a realizovao ga je ko drugi do Levandovski u 48. minutu.

Držala je Barselona svoju meru do samog kraja i na kraju je uspela da odnese tri boda sa uvek nezgodnog gostovanja. Štaviše, u nadoknadi je Levandovski mogao i do het-trika, ali je Poljak propustio veliku priliku pred golom Valensije.

(Telegraf.rs)

Video: Ovako je OFK srušio moćni TSC i uzeo tri boda u Bačkoj Topoli

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA