Provuče se Milan kroz iglene uši: Vanja činio čuda na golu Torina, ali su Rosoneri u 95. minutu upisali bod

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Sigurno će imati za čime da žale u gostujućem sastavu

Posle muka Intera i remija sa Đenovom, ni drugi klub iz Milana nije se proveo lepo u prvom kolu Serije A. Rosoneri su zapravo jedva izvukli živu glavu iz meča sa Torinom kod kuće i spasili jedan, ali vredan bod golom u 95. minutu utakmice - 2:2 (0:1).

Ništa nije izgledalo idilično po Milan danas, pošto je već posle pola časa igre gostujući tim imao prednost nakon što je loptu u sopstvenu mrežu smestio Tijo.

Naš Luka Jović bio je u startnoj postavi Milana, ali je nakon što je dobio žuti karton u 57. minutu na kraju izveden tri minuta kasnije u korist Alvara Morate.

Ni to nije donelo neki preterani boljitak isprva, jer je Zapata duplirao prednost gostiju u 68. minutu za Torino, za koji je igrao i naš Ivan Ilić do 71. minuta kada je izašao sa terena.

Ispostaviće se da je tada krenulo posrnuće Torina, koji je prvo primio gol u 89. minutu kada je Alvaro Morata dao nadu Milanu, a sve je začinjeno duboko u nadoknadi vremena.

Možda u jednom od poslednjih napada, Okafor je pokazao zbog čega je veliko pojačanje za Milan, smestio je loptu u mrežu za 2:2 i tako ipak doneo bod slavnom klubu sa "San Sira".

U drugom meču u istom ovom terminu, Empoli i Monca odigrali su bez pogodaka - 0:0.

(Telegraf.rs)

Video: Ovako je OFK srušio moćni TSC i uzeo tri boda u Bačkoj Topoli

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA