Jedinstvo iz Uba došlo do istorijskog boda u Superligi u 95. minutu, Napredak lako srušio Spartak

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Odigrana su još dva meča u Superligi Srbije

Fudbaleri Napretka pobedili su Spartak rezultatom 2:0 i stigli do prvog slavlja u Superligi ove sezone, dok je Jedinstvo iz Uba remijem 1:1 na gostovanju Tekstilcu osvojilo prvi, istorijski bod u srpskoj eliti.

Napredak je u Lazarevcu savladao subotički Spartak u meču petog kola Superlige Srbije i tako stigao do prve pobede u sezoni. Filip Krstić je dao prvi gol u 35. minutu, a pobedu izabranika Gorana Stevanovića overio je rezervista Dušan Stojiljković u 86. minutu.

U duelu prošlosezonskih prvoligaša Tekstilac iz Odžaka je u Bačkoj Palanci protiv Jedinstva poveo golom Dejana Đurića u 3. minutu, posle dodavanja Marka Lukovića. Istorijski bod Jedinstvo je osvojilo golom Dimitrija Aćimovića u 90+5. minutu, dok je Igor Milanović bio asistent.

Deveti Napredak i 10. Spartak imaju po pet bodova, Tekstilac je 12. sa četiri boda, dok je Jedinstvo i dalje poslednje, ali sada ima bod na kontu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Ovako je OFK srušio moćni TSC i uzeo tri boda u Bačkoj Topoli

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA