Kakav momenat za Kostu Nedeljkovića: Zaigrao za Aston Vilu sa 18 godina i upisao prvu pobedu u Premijer ligi!

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Fenomenalan dan za nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde

Pamtiće dugo ovaj 17. avgust mladi Kosta Nedeljković. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, a sada član Aston Vile uspeo je da upiše svoje prve minute u Premijer ligi i ne samo to, već je uspeo da slavi i prvi trijumf na vrlo nezgodnom gostovanju Vest Hemu u Londonu - 1:2 (1:1).

Nastavio je tim iz Birmingema tamo gde se zaustavio prošle sezone, a tome je doprinos u završinici meča dao i Nedeljković.

Povela je Vila posle samo četiri minuta golom Amadua Onane, koji je iskoristio zaista fantastičan centaršut Tilemansa i uspeo da skrene loptu u mrežu.

Nije se pak dugo čekalo na odgovor Vest Hema, koji je već tokom prvog poluvremena i to sa bele tačke preko Pakete u 37. minutu stigao do poravnanja.

Međutim, bilo je evidentno da je Aston Vila bolji tim na ovom meču, što je potvrđeno pogotkom Durana na asistenciju Remzija u samoj završnici duela u 79. minutu.

A tri minuta kasnije, u 82. minutu, baš posle tog gola, na teren je ušao naš Nedeljković koji je zamenio Keša, a koji je uspeo da sačuva tu prednost zajedno sa svojim timom i da na kraju slavi pobedu, koja će mu sigurno zadugo biti upisana u sećanju.

(Telegraf.rs)

Video: Ovako je OFK srušio moćni TSC i uzeo tri boda u Bačkoj Topoli

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Даросава

    17. avgust 2024 | 20:47

    Браво за овога момка! Све најбоље му у каријери од срца❤️ жели у овом тренутку фрустрирани већ неколико деценија навијач Партизана. Време за подмлађивање репрезентације како играчки тако и неки млађи не исфрустрирани и нарцисоидни селектор.

  • СД

    17. avgust 2024 | 20:40

    КРАЉ

  • Let

    17. avgust 2024 | 20:58

    Jel odmah novi Nemanja Vidic 😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA