Lalatović ponovo startovao pobedom! Mladost slavi Krsmanovića, Lučanci se uz pobedu vratili u gornji dom

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Samo jedan gol viđen je na Atletskom stadionu

Fudbalsku uspavanku na debiju Nenada Lalatovića na klupi Mladosti iz Lučana prekinuo je gol fudbalera njegovog tima, Ognjena Krsmanovića, koji je ispostaviće se na kraju bio i dovoljan za pobedu na gostovanju u Novom Pazaru - 0:1 (0:1).

Bio je to meč sa vrlo malim brojem prilika i uz slabu igru oba tima.

Na kraju je presudila velika greška odbrane Novog Pazara u 29. minutu kada je Mršić slabo reagovao i skoro poslužio Krsmanovića koji je postigao jedini gol na ovoj utakmici.

Videli smo samo dva minuta kasnije VAR dramu, jer je sudija Matić pokazao na penal za Novi Pazar, ali je zapravo pao na glumu Mesarovića koji je posle svega za svoje simuliranje dobio žuti karton.

U nastavku se Pazar otvorio, pa je preko Islamovića u 77. minutu propustio najbolju šansu, kada je Saša Stamenković uspeo da odbrani taj udarac, kao i naknadni Adešine. Pet minuta kasnije su Pazarci ponovo bili blizu pogotka iz kornera, ali je ponovo na scenu stupio čuvar mreže Mladosti.

Očekivano je domaćin imao inicijativu i do kraja meča, ali je na kraju Mladost uspela da odoli i da osvoji tri boda, uz koja se vratila u vrh tabele.

Tako Mladost sada deli šesto mesto sa sedam bodova, dok je Novi Pazar na četiri boda na 10. mestu sa utakmicom manje.

(Telegraf.rs)

Video: Ovako je OFK srušio moćni TSC i uzeo tri boda u Bačkoj Topoli

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA