Neviđeno ludilo na Zvezdinom profilu: "Invazija" navijača iz Paname, a ovo je razlog

 
S. J.
S. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Bio je Piter Olajinka glavni akter pobede, sa dva pogotka, ali je na iznenađenje mnogih, Puma Rodrigez izabran za igrača utakmice

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Čukaričkog sa 4:1, u okviru petog kola Superlige Srbije.

Bili su izabranici Vladana Milojevića bolji, što je bilo jasno već i u 17. minutu, kada je na semaforu stajalo 0:2.

Bio je Piter Olajinka glavni akter pobede, sa dva pogotka, ali je na iznenađenje mnogih, Puma Rodrigez izabran za igrača utakmice.

Asistirao je Puma kod prvog gola, na terenu je proveo 64 minuta, ali to mu je bilo dovoljno za laskavu nagradu, koja je mnoge iznenadila. Ipak, razlog za to je još interesantniji.

Naime, pošto igrača utakmice biraju navijači crveno-belih glasanjem na društvenim mrežama, na stotine Panamaca glasalo je upravo za Pumu.

Nisu se ni tu zaustavili, već su i na objavi gde je Puma dobio priznanje, zasuli komentarima nalog crveno-belih, te se može videti gotovo na stotine komentara navijača iz Paname.

Bila je Zvezda i pre ovoga klub dobro poznat u svetu, ali čini se da su crveno-beli dolaskom Pume, dobili i jednu brojnu bazu navijača na egzotičnoj destinaciji.

(Telegraf.rs)

Video: Olajinka sjajnim golom glavom načeo Čukarički

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA