Mozzart te časti tiket za lajv!

 
A. V.
A. V.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Lige petice su ponovo u ponudi

Ljubitelji najboljeg klupskog fudbala u Evropi zadovoljno trljaju ruke, jer ovaj vikend znači samo jedno - povratak Liga petice u liste. Kreću Englezi, Španci, Italijani i Francuzi! Lige petice se vraćaju u ponudu i red je da ovu sezonu počneš tako što ćeš odigrati nešto na naš račun! Ovog puta Mozzart časti tiket za uživo klađenje 500 RSD koji možeš da iskoristiš u nedelju od 15 do 21 čas, a nakon ovog perioda vaučer za klađenje uživo se briše sa tvog naloga.

Sve što treba da uradiš je da do nedelje odigraš tiket klasičnog klađenja za bar 1.000 rsd uz minimalnu kvotu 4,00 i najmanje četiri para od kojih je jedan iz Liga petice. Ovo neće biti teško obzirom na to kakvi mečevi te očekuju u ponudi. Da li će tvoj izbor u lajvu pasti na neke favorite na Čizmi ili to možda budu golovi na Pirinejima?

Prilikom sastavljanja lajv tiketa, odaberi uplatu putem vaučera. Ukoliko prođeš svoj lajv tiket, sredstva će ti biti isplaćena na keš račun.

Ponuda je spremna i važi samo za verifikovane naloge.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Neobičan ritual Zvezdinog fudbalera pred poslednji trening za meč sa Benfikom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA