Haos u Splitu posle debakla Hajduka: Navijači pokušali da upadnu u ložu

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Niko nije očekivao eliminaciju hrvatskog tima...

Fudbaleri Hajduka iz Splita eliminisani su iz evropskih takmičenja pošto su u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Konferencija na Poljudu poraženi sa 1:0 od slovačkog Ružomberoka, a ovaj poraz dobro je iznervirao navijače.

Naime, navijači Hajduka su nakon poraza bili očekivano razočarani, a neki od njih bili su bili toliko besni i iznervirani da su odlučili da se obračunaju sa čelnicima Hajduka. Tako, prema pisanju hrvatskih medija nekolicina navijača došla je do lože na Poljudu i pokušala da u nju upadne.

Uz to, čukle su se uvrede, navijači su gađali predsednika Ivana Bilića i ostale čelnike Hajduka čašama i svađali se sa pripadnicima obezbeđenja i policije, ali na kraju su zadržani na ogradi ispred lože, pa je sprečen veći incident.

Da podsetimo, u prvom susretu bilo 0:0. Timu Đenara Gatuza je presudio rani autogol Zvonimira Šarlije.

Ovo je šokantan rezultat za Hajduk, čiji tim vredi gotovo osam puta više od Ružomberoka. Ukupna vrednost Hajdukovog kadra prema Transfermarktu iznosi 50,5 miliona evra, dok Slovaci vrede 6,75 miliona. Takođe, Ružomberok je prošle sezone bio tek peti tim slovačkog prvenstva, a Evropu je izborio tako što je osvojio kup.

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos u neverici kad su Delije podigle koreografiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr

    16. avgust 2024 | 09:41

    Hajduk ti je ko Srbija u rukometu. Misliš nešto vredi a ono uvek mućak.

  • As

    16. avgust 2024 | 08:46

    Fudbal u kandzama mafije

  • majda

    16. avgust 2024 | 08:22

    kad ce grobari smoci snge da sruse ovu izdajnicku upravu i trenere..sve poterari iz kluba i igrati cetvrtu ligu dok se klub ne ocisti od albanaca i utjecaja tirane..kome nije jasno sta se radi..zato bravo zab torcidu..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA