Stanojević grmi posle ispadanja od Lugana: "Neki igrači ne zadovoljavaju kriterijume za Partizan, biće rezova"

 
D. U.
D. U.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 97

Trener Partizana ističe da mu je žao zbog načina na koji je ekipa završila kvalifikacije za Ligu Evrope

Fudbaleri Partizana nesrećno su završili učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope, pošto su ispali od Lugana nakon produžetaka, iako su imali igrača više u produžecima i završnici regularnog dela meča.

Posle meča je trener Aleksandar Stanojević istakao da mu je žao što je ovako završen dvomeč sa Švajcarcima.

- Veliki žal, bili smo tako blizu da makar uđemo u neizvesnost oko penala, bili blizu da rešimo neke stvari, međutim, na ovaj način izgubiti u dvomeču, nismo izgubili ovu utakmicu, igrali smo nerešeno, ali jesmo dvomeč. Žao mi je zbog toga i cele situacije, ali šta je tu je, idemo dalje.

Da li imate način da povratite ekipu za bitan meč u Superligi za vikend, a potom i protiv Genta u kvalifikacijama za Ligu konferencija?

- Moramo, to nam je posao. Svima je teško, dali smo maksimum, odradili cele produžetke. Svi smo se dosta potrudili, neki više, neki manje, ali generalno smo se potrošili, teška utakmica nas čeka u nedelju, potom i protiv Genta - rekao je Stanojević, koji je najavio i promene.

- Moramo nešto da menjamo, neki igrači ne zadovoljavaju kriterijume, neki ne mogu da se nametnu - poručio je trener crno-belih i na pitanje novinara najavio rezove posle ove utakmice.

- Da, sigurno.

(Telegraf.rs)

Video: Pred Lugano pričao o srpskom fudbalu, sudijama...: Nikad surovija konferencija Stanojevića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srle

    15. avgust 2024 | 23:51

    Ništa novo nisi doneo,igrači ti mlitavi, bitno je samo da umeš da pričaš, kod Duljaja su igrači bar imali želju za igru. Šta ti više treba da pokreneš ekipu. Ej od Lugana koji ni za Srpsku ligi nije da ispadnes. Bitno za rukovodstvo Partizana ništa ne pričaš. Totalno si nas razočarao.

  • Severac

    15. avgust 2024 | 23:53

    Mislim da je Čović kriv!

  • Prsan

    15. avgust 2024 | 23:54

    Taj lik...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA