Evo šta je Vojvodina zaradila za sebe i srpski fudbal, iako je ispala iz Evrope posle penala sa Mariborom

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Kakva šansa je propuštena

Propustila je Vojvodina veliku priliku da se domogne plej-ofa Lige konferencija, pošto su poraženi nakon penal serije od Maribora.

Kobni su bili promašaji Lazara Nikolića, koji je u 90. minutu mogao da reši meč u regularnom delu, a potom je promašio i penal u trećoj seriji.

Ipak, Vojvodina je pobedom od 1:0 u regularnom delu uspela da donekle osvetla obraz srpskog fudbala, koji je očajno počeo i novu sezonu u Evropi i nanizao poraze.

Ovom pobedom Vojvodina je zaradila 2.000 poena za klupski koeficijent i 400 bodova za nacionalni koeficijent, koji je bio u slobodnom padu od prošle sezone, zbog čega je Srbija pala na čak 21. mesto.

Posle pobede Vojvodine Srbija će imati 22.375 bodova.

Kada je finansijska situacija u pitanju, Voša će od UEFA dobiti 550.000 evra.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lena

    15. avgust 2024 | 23:16

    Samo mi od poraza pravimo pobede..

  • Saljija

    15. avgust 2024 | 23:23

    Šta je zaradila! Sramota. Ekipa koja nikad ništa nije uradila u Evropi.

  • Argos

    16. avgust 2024 | 06:27

    Sramota sto izlazite u Evropu treba nama zabraniti da igramo u Evropi svi nasi klubovi koji su dosad igrali osramotili nas amaterski fudbal neznanje treneri nula bolje nemojte da igrate pa ispadate od svakog i trazite objasnjenje koje bre objasnjenje kad vas covek gleda kako igrate cist amaterizam sramotite drzavu te strance sto dovodite nisu za nista stranac treba da cini prevagu bolji smo bili kad smo igrali sa nasom decom a ovo je nista bolje nemojte ljudi da gledate te amaterce pojma nemaju mi smo najgora zemlja u Evropi sa fudbalom ja neznam FSS treba da reaguje da zabrani da igraju Evropu partizan prima gol od Lugana sa igracem manje igra amaterska vazno da onaj krekavac Stanojevic daje neke izjave i obmanjuje narod u Srbiji da se partizan ne omalozava pa pa neznalico ti ga omalozavas sa takvom igrom sto ne dajes u Evropi takve izjave ja se stidim naseg fudbala prosle godine ove godine nista FSS reaguj ne pustaj vise te amaterce da igraju Evropu samo sramote drzavu treba uvesti samo tri stranca i nista vise uzimaju nasoj deci mesto a za nista nisu to nisu nikakvi igraci SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA