Isplivao video: Evo šta se desilo sa ocem Lamina Jamala pre nego je izboden u Španiji, reagovala i policija!

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Sve je slutilo...

Šokantne vesti su ove večeri stigle iz Španije gde je izboden otac Lamina Jamala, mlade fudbalske zvezde. Njegov otac Munir je navodno izboden na jednom parkingu, dok je brzo prebačen u bolnicu i gde trenutno nije životno ugrožen.

Tokom večeri su se pojavili i navodi da je u kritičnom stanju, ali je brzo stigao i demant u kom su doktori uspeli da spasu život Munira, koji se sada oporavlja.

Razlog napada na oca fudbalske zvezde nije poznat, ali na društvenim mrežama su se pojavili snimci koji pokazuju nešto drugačije. Pokazuju ono što se dogodilo nekoliko časova pre tuče, kada se otac Lamina Jamala svađao sa komšijama.

Naime, na društvenim mrežama se pojavio jasan snimak u kom Munir nešto raspravlja sa svojim komšijama, svađa se u kraju gde je i izboden, kada je reagovala i policija.

Upravo se ovo i karakteriše kao inicijalna kapisla za incident koji se dogodio kasnije.

Ipak, još nema nikakve zvanične potvrde iz Španije.

(Telegraf.rs)

Video: Zarić: Stolica je bila u redu na proveri

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    15. avgust 2024 | 00:27

    Covece imas para koliko hoces a ti se tu u getu raspravljas sa komsijama umesto da zivis zivot iz snova. Odselite se odatle,sta trazis tu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA