Da li je ovo pravi razlog zašto Čukarički i Zvezda igraju u Pančevu: Stanojević pomenuo, Milojević "objasnio"

 
S. L.
S. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 13

Ovo objašnjava neke stvari

Fudbaleri aktuelnog šampiona Srbije Crvene zvezde će u okviru 5. kola igrati protiv Čukaričkog u četvrtak, 15. avgusta, a meč je na programu u Pančevu na stadionu Železničara što je u neku ruku i čudno, jer je Čukarički već bio domaćin na Banovom brdu, ali čini se kao da je stiglo objašnjenje.

Naime, tokom konferencije u Humskoj gde je Aleksandar Stanojević pričao o Luganu i predstojećem duelu, on je imao i opasku baš o tome što Zvezda igra u Pančevu.

- Imate situaciju da ne igra na Banovom brdu, već se igra u Pančevu, zamislite tu brutalno gde su se igrale utakmice i u Surdulici i u Nišu i imate takvu brutalnost da vam Zvezda igra tamo. Razumem da je to ovde sve kao da je Zvezda Srbija, ali morate znati i da smo mi partizanovci pomalo Srbija. Mi imamo istoriju, vidite sliku, da li shvatate. Nije to taj klub koji bi voleo da budem i nije tretiran kako treba kojima je potrebno da budemo. Jesmo manjina kao navijači Partizana, ali znate kakva je emocija kdo manjina i dobro znate kakva je to drugačija emocija kad vas neko ovako ponižava - rekao je Stanojević.

Međutim, sada je donekle stiglo i objašnjenje zašto Zvezda igra upravo u Pančevu.

Radi se o predstojećem meču Zvezde u Ligi šampiona protiv Bodo Glimta, a koji će biti igran na istoj podlozi kao ona što je u Pančevu. To je pomenuo i Vladan Milojević na svojoj konferenciji pred meč sa Čukaričkim.

- Kad imate ekipu koja je adaptirana na takvu podlogu, lakše je. Profesionalci smo i bitno je samo da je kvalitetan teren i ravan, da može da se igra - rekao je Milojević.

Čini se kao da u Zvezdi unapred razmišljaju o određenim stvarima.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša Le

    14. avgust 2024 | 19:10

    Hoće li "gospodin' Stanojević objasniti zašto je Napredak samo protiv Partizana igrao kao domaćin na JNA, a ostale će igrati u Lazarevcu? Partizan jeste historijski klub ali u svojoj matici, mada je i tamo tek na trećem mestu.

  • Sale Nis

    14. avgust 2024 | 19:12

    Uz duzno postovanje Vama novinarima. Imate posao koji je u rangu sa naj savremenijim oruzjem. Dakle imate veliku silu u rukama. Toga trebate da budete svesni kad god potpisete tekst i date ga uredniku. Ovakav tekst ce izazvati jos vecu netrpeljivost izmedju navijaca. Ali najbitnije u celoj prici je to da vest nije u skladu sa realnoscu i izvucena je iz konteksta. Da ste otisli do stadiona R.Mitic, iza juzne tribine Vam se nalaze najmoderniji tereni sa vestackom travom i Zvezda nema potrebe da trazi Pancevo iz tog razloga. Isto tako pogledajte utakmicu Cukaricki-Radnicki Nis iz par kola unazad. Onda sedite i napisite tekst. Sportski pozdrav. P.S. Objavite tekst jer nije uvredljiv i krajnje je dobronameran.

  • SD

    14. avgust 2024 | 19:54

    Kako Zvezda može da bira gde će igrati kada je Čukarički domaćin?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA