ROMANTIKA SA NOVIM IMENOM – OFK Beograd Mozzart Bet

 
A. V.
A. V.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 4

Verovali su u nas još kada smo nastupali u trećoj ligi, naglasio je Balša Terzić, generalni direktor Romantičara

Put od srpskoligaškog društva do elitnog ranga nije bio lak, ali je OFK Beograd uspeo da se vrati na staze slave uz veliku podršku kompanije Mozzart! Romantičari od ove sezone ponovo nastupaju u Mozzart Bet Superligi, a vetar u leđa su dobili i od regionalnog lidera u priređivanju igara na sreću. I to treću godinu zaredom.

Saradnja je produžena na još godinu dana i u pitanju je naslovno sponzorstvo, pa će klub koji se od danas zove OFK Beograd Mozzart Bet imati podršku u jednoj od najznačajnijih sezona. Počeo je veliki projekat obnove stadiona na Karaburmi, pa beogradski tim nastupa van prestonice – u Zaječaru.

-Mozzart je verovao u nas još kada smo nastupali u trećoj ligi, tako da nam je veliko zadovoljstvo što nosimo njihovo ime na dresu i u superligaškom rangu. Prepoznali su našu energiju, volju i želju da vratimo slavni beogradski klub na mesto uspeha. To je kompanija koja promoviše prave sportske vrednosti, obnavlja terene i okreće decu sportu, što se u potpunosti poklapa sa našim ciljevima. Ovo je nastavak uspešnog partnerstva i nadamo se da ćemo uz Mozzartovu pomoć uspeti da obezbedimo što bolji plasman u Superligi - naglasio je Balša Terzić, generalni direktor OFK Beograda.

Mozzart je sponzor Fudbalskog, Košarkaškog, Rukometnog i Odbojkaškog saveza Srbije, Superlige i Prve lige, a nastavlja da pruža podršku i domaćim klubovima.

-Još 2022. smo prepoznali da se OFK Beograd polako vraća na mesto koje mu pripada. Bili smo uz njih i kada su se borili protiv srpskoligaša, a veoma nam je drago što su uspeli da ostvare cilj i plasiraju se u elitno društvo. Podrška ne prestaje, nastavljamo našu uspešnu saradnju i želimo im mnogo uspeha ove sezone. Verujem da će ljubitelji fudbala u istočnoj Srbiji uživati u partijama Romantičara, a mi ćemo navijati da ostvare što više pobeda - naglasio je Dejan Kosanović, direktor marketinga u kompaniji Mozzart.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đole Grobar

    14. avgust 2024 | 16:03

    OFK je bio sinonim za dobar i fer fudbal. Sećam se Skoblara, Samardžića, Gugletu... pa žalost za propast i pad u niži rang takmičenja i sada... RAZOČARENJE. Lice sa poternice je i ovde umešali prste ...indirektno. Pa zar je ova država totalno u rukama kriminalaca? SRAMOTA, ovo ide ka kraju Srpskog fudbala. ROMANTIČARI prelaze u sramotu...

  • Z

    14. avgust 2024 | 14:49

    Bolje da se zove OFK terzić 2....

  • Milan

    14. avgust 2024 | 14:47

    Sto se tice omladinske skole, ove godine ceo tim omladinaca je oteran i dovedeni su strani fudbaleri i neki iz graficara. Tako da nasa deca ako nemaju para nece moci da igraju, strasno sta se radi u nasem fudbalu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA