Visoka delegacija NR Kine posetila FSS i Crvenu zvezdu

 
E. S.
E. S.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Delegaciju je predvodio predsednik FS Kine, Song Kai

Visoka delegacija NR Kine posetila je Fudbalski savez Srbije i Crvenu zvezdu. Poseta je bila organizovana u cilju unapređivanja već dobro postojećih odnosa i jačanja saradnje u svim strukturama.

Delegaciju NR Kine koju su činili potpredsednica kineske Vlade Šen Đikin, zajedno sa ministrom za sport Đao Đidanom, predsednikom fudbalskog saveza Kine Songom Kai i zamenikom generalnog sekretara državnog saveta Liuom Đuhuiem  na Marakani ugostili su funkcioneri Zvezde - predsednik Svetozar Mijailović, sportski direktor Mitar Mrkela, direktor Omladisnke škole Nikola Jelić i direktor poslovnog razvoja Stefan Mrlješ, u društvu ministra sporta i omladine Republike Srbije Zorana Gajića.

Čelnici FSS sa delegacijom iz Kine Foto: FSS

Sa druge strane, u Staroj Pazovi je kinesku delegaciju koju su činili predsednik Song Kai, član tehničkog odeljenja Majk Čang i predstavnica internacionalnog sektora Vang Luning, bili su gosti Fudbalskog saveza Srbije. U ime FSS, srdačno su ih dočekali potpredsednik Janoš Žemberi, direktor reprezentativnih selekcija Nenad Bjeković, direktor A tima Stevan Stojanović i šef kabineta predsednika FS Srbije Marko Saranovac.

Sastanak je organizovan u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije i to je bila idealna prilika da se uvaženi gosti, u čijoj pratnji je bio poznati srpski trener i nekadašnji selektor kineske reprezentacije Aleksandar Janković, uvere u kapacitete srpske kuće fudbala.

Delegacija NR Kine u poseti FSS Foto: FSS

(Telegraf.rs)

Video: Pred Lugano pričao o srpskom fudbalu, sudijama...: Nikad surovija konferencija Stanojevića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Partizan Grobari Jug 1945. Srbija

    14. avgust 2024 | 13:53

    Sto nisu ovi ljudi posetili FK Partizan pa da bude 50 50 da vas pitamo sada, iz aviona se vidi favorizovanje policijskog kluba od 1945 traje ova mafija za jedan klub, ali bice opet da nemate sampon za kupanje sram vas bilo jel imate Rio Tinta za sponzora jeste imate, lazni stub srbstva eto sad imate jos jednog sponzora sve za stub srbstva i pravoslavlja.

  • Nikola Stankovic

    14. avgust 2024 | 14:21

    Sta cete napisati sada za ovo jeli navijaci czv jel imate stida jok, moze vam se ili tako ste u mogucnosti ali zapamtite nicija nije gorela do zore.

  • Carpe Diem

    14. avgust 2024 | 14:37

    Сад ће Терза да вас приватизује и утопи Кинезима!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA