Navijači Partizana ljuti zbog dolaska novog pojačanja, pronašli stari snimak u kom peva Zvezdine pesme

 
E. S.
E. S.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 22

Očekuje se da Kovač do kraja nedelje zaduži crno-beli dres

Kao što smo prvi i javili u utorak veče, vezni fudbaler Čukaričkog Stefan Kovač nalazi se na korak od prelaska u Partizan i trebalo bi do kraja nedelje da zaduži crno-beli dres!

Međutim, pojedini navijači Partizana nisu srećni zbog ovog poteza uprave kluba - ne zbog igračkih sposobnosti Kovača, već zbog činjenice da je igrao za Crvenu zvezdu u mlađim kategorijama.

Tačnije, zbog jednog video snimka iz prošlosti koji su iskopali, a gde je Kovač sa bratom učestvovao u emisiji "Ja imam talenat" i tom prilikom jasno stavio do znanja da navija za Zvezdu.

Kovač ima 25 godina i u Čukaričkog je od 2019. Tokom svih ovih sezona postao je legenda kluba i uvek je bio jedna od najboljih na terenu. Pored juniorske karijere u Crvenoj zvezdi, gde je 2018. godine potpisao i profesionalni ugovor, Kovač je igrao i za IMT.

Takođe, bio je i član mlađih selekcija Bosne i Hercegovine, čije je boje branio do mlade reprezentacije. Vrednost igrača na transfermarketu iznosi 2,5 miliona evra, no, nije poznato koliko će crno-beli, ako dođe do konačnog dogovora, platiti obeštećenje za vezistu, jer ga sa "brđanima" vezuje ugovor do narednog leta.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Van Helsing

    14. avgust 2024 | 09:50

    Nije mi jasno što ide iz Čuke u partizan, to je ono.......s konja na magarca....

  • Rade

    14. avgust 2024 | 09:07

    Nije jedini koji iz cz prelazi u Partizan pa Milko Djurovski je doš'o u Partizan iz cz i nije krio da i dalje navija za cz al' čovek igra za lovu i odradio je sve fenomenalno dok je bio u Partizanu.

  • Grobari jug 1970

    14. avgust 2024 | 08:31

    Predobar momak. Jedina mana je što je cela porodica zvezdaška i to ludo,zvezdaška. Stefan je 10 godina bio u Zvezdi. Menadžer mu je Rade Dunjić ,vlasnik IMT - a,takođe veliki Zvezdaš. Čisto da se zna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA