Anćeloti puca od samopouzdanja: "Jedva čekamo meč sa Atalantom, igramo za prvi trofej u sezoni"

 
S. G.
S. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Sve spremno za spektakl

Trener fudbalera Reala Karlo Anćeloti izjavio je u Varšavi da njegov tim jedva čeka meč sa Atalantom za Superkup Evrope.

Fudbaleri Reala su prošle sezone osvojili Ligu šampiona, pošto su u finalu pobedili Borusiju Dortmund 2:0. Atalanta je trijumfovala u Ligi Evrope, pošto je u finalu ovog takmičenja bila bolja od Bajer Leverkuzena 3:0.

Fudbaleri Reala i Atalante igraće sutra od 21 sat u Varšavi.

- Jedva čekamo da počne meč sa Atalantom. Igramo za prvi trofej u sezoni, koja je zahtevna. Želimo da jako počnemo sezonu, svesni smo izazova. Tim izgleda dobro iako nismo imali mnogo treninga, ali smo motivisani za meč", rekao je Anćeloti, preneo je zvanični sajt kluba.

Ekipu Atalante sa klupe predvodi Đanpjero Gasperini.

- Atalanta zaslužuje da bude ovde, jer je osvojila LE. Gasperini ima veliko iskustvo, on je moj prijatelj. Zajedno smo radili u Juventusu, imam fantastičan odnos sa njim. Sutra će biti teška utakmica", dodao je trener Reala.

Anćeloti je rekao da se novi fudbaler Reala Kilijan Embape nalazi u dobroj formi.

- Embape je u dobro formi, kao i svi momci. Nismo imali mnogo vremena da treniramo, ali dobro izgledamo. Kilijan se dobro snašao. Svi sutra imaju šansu da zaigraju. Embape se dobro prilagodio, fokusiran je na treninge, motivisan i naporno radi. On stalno pokazuje svoj neverovatan kvalitet - istakao je Anćeloti.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Delije poslale jasnu poruku igračima pred večiti derbi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA