Bajke nekad i nemaju srećan kraj: Ivan Perišić odlazi iz Hajduka!

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

A toliko se očekivalo...

Prethodnih dana je bilo burno u Splitu pošto je trener Đenaro Gatuzo odlučio da skloni iz tima Ivana Perišića koji je ubrzo u isti vraćen, ali je već tada bilo jasno da stvari nisu baš onako kako treba. U utorak, 13. avgusta je održan i sastanak na kom je rešeno da će Perišić napustiti klub!

Ivan Perišić je neko ko je stigao u Hajduk kao dugo čekano pojačane, ipak u tim je stigao povređen i pravo je pitanje bilo kada će moći da pomogne ekipi za koju navija od malena. Opet, kad se vratio u tim, on nije mogao da doprinese na željeni način.

Usledili su razni problemi, a poslednji je došao onda kad je rekao Gatuzu da želi da napusti klub, kada je i izbačen iz ekipe, dok se sada oglasio i Nikola Kalinič, sportski direktor tima sa Poljuda.

Jednostavno, Kalinić je rekao da Perišić napušta klub uskoro.

- Žao mi je što se stvorila atmosfera ovakva koja se negativno odrazila na klub, ali isto tako posebna za Ivana i njegovu porodicu jer su doživeli brojne neugodnosti. Znalo se od prvog dana da Ivan ostaje do kraja leta, nažalost u poslednjih nekoliko dana je došlo do nesuglasica koje su rezultovale sporazumnim dogovorom te su obe strane zaključile da se saradnja neće nastaviti. U narednim danima ćemo doneti odluku da li će biti razlaz u formi transfera ili sporazumnog raskida ugovor zbog važnosti utakmice koja je pred nama u četvrtak, čitav fokus je na revanš utakmici i zato zovem navijače da dođu i daju podršku klubu.

(Telegraf.rs)

Video: "Hvala vam": Trener Benfike stigao u Srbiju, pa poslao šmekersku poruku pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Limeni

    13. avgust 2024 | 16:31

    Ubrzo će gatuso isto da pakuje pinkle. Nikad lakše Dinamo osvojio titulu.

  • Tako nekako

    13. avgust 2024 | 17:31

    Ne poredim ali rako je i CR7 se vratio u MU i sta bi. A da je otisao u City osvoio bi titulu i nadavao se golova. Tako i ovaj dosao u selo iz kog je ponikao i onda neko drvo od igraca i sada trenera ga odjavi.

  • Ivan

    13. avgust 2024 | 17:06

    Raspad

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA