Sin Dejana Stankovića konačno brani u Seriji A

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Novo poglavlje u karijeri

Mladi srpski golman Filip Stanković, ujedno i sin legendarnog Dejana Stankovića je pronašao novi klub. Nakon što je prethodnu sezonu proveo u Sampdoriji u ligi ispod, on će se okušati i u Seriji A!

Filip Stanković je iz Intera prešao na pozajmicu u Veneciju, te će tako po prvi put u svojoj karijeri braniti u ekipi koja se takmiči u Seriji A.

Inače, on je bio na pozajmicama u Volendamu gde je proveo dve godine, a poslednji klub mu je bila Sampdorija. Ekipa Venecije je prošle sezone ušla u Seriju A kroz plejof, a već su uložili u ogroman broj pojačnja.

- Bilo je lako odabrati Veneciju. Kada sam bio ovde prošle godine sa Sampdorijom bila je sjajna atmosfera na stadionu Pjer Luiđi Penco. Kada sam saznao za interesovanje, nisam razmišljao dva puta. Video sam novi sportski centar, moderan je i funkcionalan. Prvi utisci su zaista pozitivni, jedva čekam da upoznam navijače. Siguran sam da će uspeti da nas poguraju ka našim ciljevima - rekao je Stanković.

Sada Venecija ima čak pet golmana, pa će biti na Filipu da se izbori za svoje mesto.

(Telegraf.rs)

Video: Marko Materaci krenuo na srpskom kad je spomenuo Dejana Stankovića: Zovem ga "Brate moj"!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    13. avgust 2024 | 17:57

    Da je sin nekog zemljoradnika bramio bi samo u seoskoj zadruzi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA