Treneru Partizana se ne sviđa gde Čukarički i Zvezda igraju derbi kola

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 21

Duel će biti odigran u Pančevu

Fudbaleri Čukaričkog i Crvene zvezde odigraće u četvrtak veče derbi 5. kola Superlige Srbije, ali ne na Banovom brdu - već u Pančevu!

Razlog za selidbu belo-crnih iz svog doma jeste loše stanje terena, što smo mogli da vidimo i na startu ove sezone, mada se očekuje da se u međuvremenu "slika" popravi. Do tada, duel sa Zvezdom od 20 časova biće odigran na stadionu Železničara.

Ono to je specifično za ovaj stadion jeste veštačka trava kojia bi Zvezdu mogla da čeka u Norveškoj naredne sedmice u okviru plej-ofa Lige šampiona. Doduše, Bodo mora da odbrani tih 1:0 protiv Jagielonije.

S druge strane, treneru Partizana Aleksandru Stanojeviću je zasmetalo to što će Čuka i zvezda igrati u Pančevu i to je rekao na konferenciji za medije.

- Imate situaciju da ne igra na Banovom brdu, već se igra u Pančevu, zamislite tu brutalno gde su se igrale utakmice i u Surdulici i u Nišu i imate takvu brutalnost da vam Zvezda igra tamo. Razumem da je to ovde sve kao da je Zvezda Srbija, ali morate znati i da smo mi partizanovci pomalo Srbija. Mi imamo istoriju, vidite sliku, da li shvatate. Nije to taj klub koji bi voleo da budem i nije tretiran kako treba kojima je potrebno da budemo. Jesmo manjina kao navijači Partizana, ali znate kakva je emocija kdo manjina i dobro znate kakva je to drugačija emocija kad vas neko ovako ponižava - poručio je Stanojević u nikad emotivnijem obraćanju.

(Telegraf.rs)

Video: "Hvala vam": Trener Benfike stigao u Srbiju, pa poslao šmekersku poruku pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gaja87

    13. avgust 2024 | 14:13

    A kad Napredak-Partizan igraju na JNA onda je okej....

  • Nikola

    13. avgust 2024 | 14:24

    Zamisli da kao gost protiv Napretka igraš na JNA? Stanoje... Je l' si zamislio?

  • Sasa UCZpe

    13. avgust 2024 | 14:09

    Koji si ti jadnik.... A pre 15 dana partizan bio gost na JNA i to je bilo ok... To moze, nisi se bunio...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA