"Cirkus se nastavlja!" Poznati arbitar Raka Đurović zagrmeo posle meča Partizana i IMT-a

 
E. S.
E. S.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 35

Poznati sudija izneo je svoje mišljenje...

Fudbaleri Partizana odigrali su duel bez golova sa ekipom IMT-a, u okviru 4. kola Superlige Srbije. Pomenuti susret obeležile su sporne situacije, konkretno situacija u kaznenom prostoru IMT-a u 81. minutu i poništen gol Partizana šest minuta kasnije.

Povodom ovih dešavanja javio se i nekadašnji arbitar Raka Đurović koji često komentariše sudijske odluke i sporne situacije.

Đurović se oglasio na svom zvaničnom "X" nalogu i analizirao situacije.

- Cirkus Super liga Srbije se nastavlja. Da li je prekršaj pre gola Partizana ću ostaviti za kraj jer vidim dva veća problema koji ulivaju sumnju.

A, ta dva problema, po mišljenju Đurovića su:

1) Sraman snimak na VAR-u, morao je gledati u realnoj brzini kako bi napravio pravu procenu. On gleda samo usporeni snimak koji nam govori samo da li je udario loptu rukom, što nije sporno.

2) Ako je poništio gol, trebalo je svirati onda prekršaj za Partizan jer je prvo crveni igrao rukom - napisao je Đurović, a zatim i dodao:

- Da li je prekršaj? Po meni nije jer je nenamerno igranje obojice i to u duelu. Da je svirao odmah, prihvatio bih jer se može diskutovati da je bio neoprezan igrač Partizana, ali poništiti gol nakon gledanja snimka… Nategnuto baš. Odgovornost deli i sudija iz VAR sobe koji ga uopšte zove i stvara pritisak. Indikativno sve - završio je Đurović.

Podsećanja radi, zbog protesta nakon poništenog gola svoje ekipe, direktan crveni karton dobio je strateg Partizana Aleksandar Stanojević.

(Telegraf.rs)

Video: Aleksandar Stanojević: "Još uvek aktivan rezultat koji nam u revanšu daje prostora za preokret"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    12. avgust 2024 | 14:43

    Svi mi to vidimo Rako ali džabe cirkus liga u službi JEDNOG kluba se i dalje nastavlja a posle od 40 utakmica u evropi 2 pobede.

  • FDU

    12. avgust 2024 | 14:48

    Raka Djurovic zvani Vinjak 😂😂😂 koliko li je alkohola imao u krvi kada je dao ovu izjavu i gde iskopavate ovakve likove ?

  • Slobodan Zlatkovic

    12. avgust 2024 | 14:50

    Mi samo pratimo bahacenje fss prema nasem klubu i te sudije, ali kada bude doslo vreme Partizana to ce biti surova dominacija sa 30 titula i kupova bez stajanja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA