Natho gurnuo sudiju tokom haosa: Pojavio se snimak posle poništenog gola Partizana u 87. minutu

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 27

Izraelac je imao najoštriju reakciju

Velika bura digla se posle utakmice između IMT-a i Partizana koja je završena bez pobednika (0:0), najviše zbog činjenice da je crno-belima poništen gol u 87. minutu.

Ksander Severina je bio strelac, usledio je slavlje Partizanovih igrača kojui su bili blizu pobede, ali je sudija Marko Ivlović dobio signal iz VAR sobe posle kog je poništio gol zbog ranijeg igranja rukom Svetozara Markovića u začetku akcije.

To je i te kako izazvalo bes igrača Partizana, ali i svih onih na klupi, te je trener Aleksandar Stanojević zbog reakcije dobio automatski crveni karton.

U međuvremenu se na društveni mrežama pojavio i video snimak na kom se vidi i kako Bibars Natho, jedan od najiskusnijih igrača Partizana, nasrće na sudijsku trojku i rukama gura jednog od Ivkovićevih pomoćnika.

Nije se Natho tu zaustavio, bio je poprilično ratoboran i malo je falilo da se možda i fizički obračuna. Na kraju je Izraelac dobio žuti karton, dok su i njega i Stanojevića ostali iz kluba držali i pokušali da smire.

(Telegraf.rs)

Video: Iliev treći put na poziciji sportskog direktora Partizana: Na predstavljanju obećao velike promene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    12. avgust 2024 | 12:53

    Treba ga proterati iz Srbije.Kako bi prosli nasi internacionalci da se tako divljacki ponasaju!

  • BOBA

    12. avgust 2024 | 13:38

    Ovo se dugo ponavlja,Natho je agresivan i bezobrazan prema sudijama a pošto je igrač Partizana gleda mu se kroz prste,kada njima Var pomogne onda je sve ok,očigledno igranje rukom Markovića i glavni sudija nije hteo da svira ali je morao pošto su iz Var sobe reagovali,inače IMT je imao tri zicera a Partizan samo jednu šansu,da sudije ne pomažu na jna bili bi u sredini tabele,

  • CH

    12. avgust 2024 | 13:16

    E moj Vazura i Stanjovic nadam se da cete izgubit svaku utakmicu i ako navijam za Partizam. Mozda vas ondak neko skloni. Mozda je bio penal al sam iskreno srecan sto vam ga nisu dosudili. Doslo i ono vrjeme gdje se nadate Penalu protiv tamo nekog IMT umjesto da ih razbijete kao nista vi se protiv takvi Timova nadate Penalu. Koliko ste smjesne ni najgori Seoski Tim iz Austrije ili svajcarke nebi mogli da pobedite.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA