Dejan Stanković: "Dobiću 10 mečeva suspenzije ako kažem to"

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 9

Srpski stručnjak ne sme o sudijama...

Iako su bili favoriti, fudbaleri Spartaka iz Moskve nisu uspeli da pobede ekipu Ahmata na domaćem terenu (0:o) u 4. kolu Premijer lige Rusije!

Nedugo nakon meča trener moskovskog tima Dejan Stanković upitan je o suđenju na meču koje, očigledno, nije bilo po volji domaćeg tima. Mada su i mediji očigledno "navlačili priču na tu vodenicu."

- Ne želim da komentarišem rad sudija. Ako kažem sve što mislim, dobiću diskvalifikaciju od 3-4-5 ili čak 10 mečeva. Želim da pomenem momke koji su se borili, nisu se štedeli, potpuno se predali igri - poručio je srpski stručnjak, uz napomenu da je glavni sudija bio Vladislav Bezborodov.

Ono što se vezuje za Spartak i Stankovićevu eru na početku jeste nemogućnost da se nađe rešenje za "parkiran autobus" rivala.

- Želeli smo da pobedimo po svaku cenu. Rizikovao sam jer je pobeda bila neophodna. I zaslužili smo je. Ako je ovakav fudbal sa kojim moramo da se suočimo, naći ćemo rešenje.

(Telegraf.rs)

Video: Iliev treći put na poziciji sportskog direktora Partizana: Na predstavljanju obećao velike promene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sima

    12. avgust 2024 | 09:46

    Ne kukaj samo nego radi ono za sta si debelo placen. Nazalost po tebe,to nije nasa liga. Tu moras da znas posao

  • DDF

    12. avgust 2024 | 09:26

    Jos dva kiksa i dobices"vecnu suspenziju"iz Spartaka...do kraja septembra-pocetak oktobra,Stankela je bivsi trener Spartaka

  • Raxon Smederevo

    12. avgust 2024 | 10:10

    Čovek koji je napustio tim, konkretno "C. Zvezdu" u odsudnom trenutku, ostavio na cedilu, ne zaslužuje nikakvo uvažavanje. Stoga, ovo što mu se dešava ne zaslužuje nikakvu podršku a ni komentar bilo kakav

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA