Pogledajte situaciju posle koje je VAR poništio gol Ksandera Severine

 
E. S.
E. S.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 13

Pogodak poništen posle intervencije iz VAR sobe

Fudbaleri Partizana odigrali su nerešeno - 0:0 sa IMT-om, u okviru 4. kola Superlige Srbije. Crno-beli su posle tri uzastopna trijumfa remizirali, dok je susret odigran na stadionu "Kraljevica" u Zaječaru.Klub iz Humske je uspeo da postigne pogodak u 87. minutu, ali je on bio poništen posle intervencije iz VAR sobe.

Izabranici Aleksandra Stanojevića pružili su bledu partiju, te su tek u nastavku bili konretniji i mogli do pozitivnog rezultata. Valja napomenuti i da je Aleksandar Jovanović bravuroznim intervencijama sačuvao svoju mrežu posle šuteva Lutovca i Krstića.

Partizan je u 87. minutu uspeo da postigne gol preko Kcandera Severine, ali je on bio poništen nakon intervencije iz VAR sobe. Krilni fudbaler kluba iz Humske je primio loptu na tridesetak metara od gola, stuštio se ka kaznenom prostoru i između dva igrača "provukao" loptu i pogodio bliži ugao Belićevog gola.

Ipak, za razliku od 81. minuta, tada se oglasila VAR soba i pozvala sudiju Ivkovića da pogleda snimak, jer je u začetku akcije lopta zakačila defanzivca crno-belih u ruku.

Sporni trenutak možete pogledati na snimku ispod teksta od 06:46.

(Telegraf.rs)

Video: Aleksandar Stanojević: "Još uvek aktivan rezultat koji nam u revanšu daje prostora za preokret"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sokol

    12. avgust 2024 | 09:05

    Prvo nije ga zakacila lopta u ruku več je namerno igrao.drugo Nekad sam bio sudija da je arbitar audio po pravilima fudbalske igre Nato, Markovič,i bi istog trenutka popili crvene kartone. Ljudi pa dokle više ovo silovanje fudbalu športa uopste od JSD partizan

  • Saša Le

    12. avgust 2024 | 08:19

    Zašto niko ne spominje rvački zahvat Severne pre samog postignutog gola?

  • rio tinto ce vam doci glave

    12. avgust 2024 | 08:03

    sta je sa nedosudjenim penalom..sta je var radio..ili je albanku nagradio..kao da ne znamo..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA