Čukarički prodao jednog od najboljih igrača u Francusku za 3.000.000 evra!

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Odličan posao

Ogroman posao odradio je Čukarički ovog petka i u Francusku prodao jednog od najboljih igrača! Igor Miladinović je potpisao četvorogodišnju ugovor sa trofejnim Sent Etjenom.

Kruševljanin je bio najbolji mladi igrač Superlige prošle godine i jedna od uzdanica tima sa Banovog brda, koji će ipak zadovoljno trljati ruke posle prodaje.

Ofanzivni vezista je dao jedanaest golova i upisao četiri asistencije u prethodnoj kampanji i tako opet skrenuo pažnju na sebe, što kje očigledno privuklo pažnju Francuza.

– Pre svega, želeo bih da se zahvalim svima u Čukaričkom, od direktora, stručnog štaba, svim trenerima sa kojima sam imao priliku da radim, saigračima, zaposlenima. U ovom klubu sam stekao afirmaciju i uvek ću se vraćati na Banovo brdo, bodriti i pratiti moj Čukarički. Proveo sam tu prelepih osam godina, stekao mnogo prijatelja i to ostaje za ceo život. Želeo sam u neku od liga velike petorke i smatram da sam napravio odličan izbor. Sent Etjen je klub slavne tradicije, u kojem su i igrači sa ovim prostora ostavili veliki trag. Želim da krenem njihovim stopama, a preda mnom je naporan rad. Željan sam dokazivanja i igranja fudbala na ovom nivou – rekao je Miladinović na oproštaju od kluba.

Igor ima 21 godinu i ovo će mu biti prvi inostrani angažman od početka karijere.

(Telegraf.rs)

Video: Gol u 18. minutu za Čukarički, opet strelac Igor Miladinović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA