Bandović: "Mi smo veliki klub, siguran sam da možemo da se vratimo"

 
L. I.
L. I.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Trener Vojvodine veruje u prolaz

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je posle poraza od Maribora (1:2) da i dalje veruje u plasman u narednu fazu i da njegova ekipa može da se vrati u revanšu iako je večeras neuspeh doživela golom u 90+8. minutu.

- Prvo poluvreme je bilo dosta izjednačeno. Imali smo problema po desnom boku. Poremetile su nas malo i dve prinudne izmene. Uspeli smo i sa igračem manje da damo gol, kontrolisali smo utakmicu i posle 1:1. Taktički smo u napadu mogli i morali bolje. Nismo smeli onako da primimo gol. Čestitam igračima na borbenosti, hvala našim navijačima na podršci - rekao je Bandović na konferenciji za medije posle utakmice.

Bandović je optimista uprkos porazu.

- I dalje verujem u prolaz, mislim da imamo šansu da prođemo dalje, uz dužno poštovanje protivniku, mislim da imamo kvalitet da prođemo dalje. Mi smo veliki klub i moramo da pokažemo karakter u revanšu, siguran sam da možemo da se vratimo - dodao je Bandović.

Mihailo Ivanović nije iskoristio stoodstotnu šansu kod rezultata 0:0.

- Utakmica je mogla da ode u drugom smeru da smo iskoristili šanse. Žao mi je što nisam uspeo da postignem gol, imao sam tu šansu, ali mi je nedostajalo koncentracije da pošaljem loptu u mrežu. Radiću na tome i nadam se da ću dati gol u revanšu - rekao je Ivanović.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Stanojević: Ova ekipa ima dobre igrače, ali nema dobar tim

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Popaj

    9. avgust 2024 | 05:51

    Bravo Bandivicu naravno da se mozete da vratite N.Sad od Maribora nije daleko

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA