Drama na meču potencijalnih Partizanovih rivala: Gent poveo u nadoknadi, pa ipak odigrao nerešeno!

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Neverovatna utakmica u Danskoj

Posle prve etape u Danskoj, Partizan i dalje nema ideju ko bi to mogao da bude njegov potencijalni rival u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija u slučaju da bude eliminisan od ekipe Lugana u Ligi Evrope. Silkeborg i Gent su odigrali fantastičan meč u kojem pobednika na kraju nije bilo - 2:2 (0:0).

Prvo poluvreme uopšte nije moglo ni da nagovesti svo ludilo koje smo videli u nastavku, pošto na odmoru nije bilo pogodaka.

Odmah na početku drugog poluvremena, Belgijanci su skrivili penal, a Adamsen je sa bele tačke doneo iznenađujuću prednost Silkeborgu, koja doduše nije dugo potrajala.

U 61. minutu Gančas je smestio loptu u sopstvenu mrežu, a onda je usledila prava ludnica u nadoknadi vremena.

Delovalo je da će Gent imati prednost već posle prvog meča, pošto je Din zatresao mrežu u 93. minutu utakmice, ali je neverovatni Silkeborg ponovo pronašao način da se vrati i da preko Adamsena dođe do izjednačenja u poslednjem napadu na utakmici u 95. minutu.

Naravno, Partizan možda ne bude igrao ni sa jednim od ova dva tima, ako bude prošao Lugano. U tom slučaju ima zagarantovanu grupnu fazu Lige konferencija.

(Telegraf.rs)

Video: Dušan Vlahović otkrio šta mu je Bogdan Bogdanović poslao kad su izvukli Amere u polufinalu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA