Vojvodina i dalje ne zna da li će u Finsku ili Švedsku, ako prođe Maribor: Ilves i Jurgorden odigrali nerešeno

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Novosađani igraju večeras prvi meč trećeg kola kvalifikacija na "Ljudskom vrtu"

Fudbaleri Vojvodine večeras nisu ni približno uspeli da saznaju ko će im biti potencijalni rival u četvrtom, poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija, pošto su finski Ilves i švedski Jurgorden odigrali nerešeno - 1:1 (0:0).

Naravno, prvo je neophodno da Vojvodina odradi dosta teži deo posla i izbaci slovenački Maribor, a večeras igra prvi meč od dva, pošto gostuje na "Ljudskom vrtu".

Kada je reč o ovom okršaju dva tima sa severa Evrope, tim iz Stokholma poveo je posle prilično dosadnog prvog poluvremena golom Vikhajma u 57. minutu na asistenciju Falenijusa.

Međutim, Šveđani nisu uspeli da zadrže taj rezultat prilično dugo u svojim nogama, pošto je Riski u 65. minutu postavio konačnih 1:1.

Statistički, Ilves je na ovom meču bio daleko opasniji rival i imao je čak šest šuteva u okvir gola, ali će situacija nesumnjivo biti drugačija na "Tele2 Areni", kada domaćin bude ekipa Jurgordena, koja je blagi favorit u ovom dvomeču zbog prethodnog evropskog iskustva.

(Telegraf.rs)

Video: Legendarni srpski olimpijski as došao da podrži košarkaše: Ima jaku poruku za sve naše sportiste

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA