FS Rusije kaznio Dejana Stankovića!

 
S. L.
S. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Doduše, nije velika kazna

Srpski trener i aktuelni šef struke Spartaka iz Moskve Dejan Stanković kažnjen je od strane Fudbalskog saveza Rusije sa 10.000 rubalja zbog toga što se posvađao sa svojim asistentom na meču protiv Dinama iz Moskve.

Spartak je bio poprilično ubedljiv u prvoj utakmici u Kupu Rusije, dok su se u jednom momentu ova dva trenera posvađala kraj aut linije.

Toliko je bilo burno da se činilo u jednom momentu da će čak prerasti i do fizičkog sukoba, ali, potom su se malo strasti smirile kada je sudija odlučio da mu dodeli crveni karton zbog svega što se dogodilo.

Takođe, zbog svega što se dogodilo, Dejan Stanković je dobio i kaznu od 10.000 rubalja, što iznosi nešto više od 100 evra.

Podsetimo, Dejan Stanković je ovog leta došao na klupu Spartaka.

(Telegraf.rs)

Video: Dejan Stanković o Siniši Mihajloviću: Ispovest zbog koje suze same kreću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tirana javlja

    8. avgust 2024 | 17:30

    zar njega kaznili..znaju li oni da je on rekorder po broju pobjeda na domacem terenu kao trener u beogradu..800 meceva bez nerijesenog i poraza..u gostima 788 pobjkeda 10 neriesnih i 2 poraza..zar takvog giganta da kaznite..alo ljudi jel vi znate da je to najbolji trener u srbiji svih vremena i buducih 2 milona godina..auuu kako da vi to niste culi..ima jos jedan miloje..i on je na pragz ginisa..svi smo mi stankovic i ne damo nas ponos i diku

  • W

    8. avgust 2024 | 17:06

    Isterace ga brzo. Nikakav trener nije.

  • Rale

    8. avgust 2024 | 20:52

    Gde si tamo otišao u treći svet 🙈

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA