Zvezda na korak do puta u Norvešku: Crveno-beli dobili važne informacije u borbi za Ligu šampiona!

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Minimalna prednost pred revanš

Fudbaleri Bode Glimta na korak su do plej-ofa za Ligu šampiona pošto su u prvom meču treće runde poratili Jageloniju u Bjalistoku rezultatom 1:0 i tako u Norvešku poneli minimalnu zalihu.

Crvena zvezda je na žrebu u ponedeljak saznala da će za ulazak u elitu igrati protiv boljeg tima iz ovog dvomeča, a prema očekekivanjima je ulogu favorita opravdao sastav sa severa Evrope. I statistički i po realnom stanju stvari na terenu su bili bolji tim i videćemo koliko Poljaci mogu u revanšu.

Što se samog meča tiče, uspavanku iz prvog poluvremena, u kom je jedinu priliku propustio Patrik Berg, prekinuo je nespretnim auto-golom Adrijan Dijeges, a ulogu asistenta imao je bivši igrač Milana Jens Hauge.

Bode je bio dalek bolji tim i u ovom delu meča, pa je u 63. minutu Sondre Fet umalo duplirao vođstvo, a to je u 65. učinio Brede Moe, međutim posle provere u VAR sobi dosuđen je prekršaj u napadu.

Bilo kako bilo, Jagelonija će morati bolje u revanšu, a crveno-beli će u slučaju okršaja sa Norvežanima morati da budu na oprezu.

U preostala dva meča večeri Slavija iz Praga je porazila Rojal Union sa 3:1 golovima Tomaša Čorija u dva navrata i jednim pogotkom Oskara Dorlija, dok je Aleksandr Buzek je auto-golom postavio konačan rezultat, a Slovan je u Bratislavi bio bolji od APOEL-a 2:0. Auto-gol u ovom meču je postigao Radosav Petrović, dok je Robert Mak postavio duplirao zalihu.

(Telegraf.rs)

Video: Lučani dobili crveni karton, ali i dalje vode 2:0 na Marakani protiv crveno-belih

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA