Izbacili Radnički iz Evrope, pa doživeli totalni debakl: Crnogorci razbijeni u Ligi konferencije

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Dva crvena kartona su presudila

Fudbaleri Mornara iznenađujuće su došli do trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencije, ali to će izgleda za njih biti i poslednji stepenik. Mađarski Pakš ih je na domaćem terenu porazio sa 3:0 i pred revanš stekao veliku prednost.

Barani su pre sedam dana eliminisali kragujevački Radnički posle boljeg izvođenja penala, međutim u Mađarskoj su ih dva isključenja definitivno poremetila. Junak duela sa srpskim timom Kris Marlon Ondong-Mba je zaradio direktno isključenje u 38. minutu, dok je u 62. Marko Đurišić dobio drugi karton, pa je Pakš imao lakši posao.

Oni su u međuvremenu poveli u 59. minutu golom Danijela Bodea, a u dubokoj nadoknadi su Balint Sabo sa bele tačke i Barna Tot postavili konačan rezultat.

Haken je sa Srbinom Srđanom Hrstićem porazio estonski Paide sa 6:1, a u redovima gostiju igrali su Milan Delević i Predrag Medić. Slavlje je upisao i Kopenhagen protiv Banjika iz Ostrave pogotkom Vikotra Froholda u prvom minutu nadoknade.

U poslednjem meču večeri Sent Galen je sa 2:0 preslišao poljski Šljonsk.

(Telegraf.rs)

Video: Partizan zvanično promovisao novi dres: Miris prošlosti i budućnosti u samo 60 sekundi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA