Al Džazira nije jedina: Partizanu se za Saldanju javio još jedan klub, spremni su da premaše Arape

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Krajem minule sedmice ruski premijerligaš Krasnodar se uključio u trku za Brazilca

Partizan je u završnim pregovorima sa Al Džazirom u vezi sa transferom Mateusa Saldanje u klub iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, koji je pod kontrolom Mančester sitija, ali crno-beli od petka na stolu imaju još jednog jakog igrača na tržištu - Krasnodar, saznaje Telegraf. Ruski klub je pokazao ozbiljno interesovanje za brazilskog fudbalera i spreman je, kao i Arapi, da "istrese" između sedam i devet miliona evra za njegovu slobodu.

Crno-beli su još od priprema u Moskvi u priči sa Al Džazirom, koja je do danas tri puta slala ponude za Saldanju. Prva je iznosila 4.800.000 evra plus bonuse, potom još jedna koja je sa bonusima dosezala 6.500.000 miliona, ali je poslednja treća, u kojoj se još uvek finiširaju detalji i najprivlačnija - 8.000.000 evra zajedno sa bonusima.

Delovalo je da će Saldanja put Emirata, tim pre što je već ugovorio svoje lične uslove, koji dosežu zaradu od 6.250.000 evra za tri godine, no, onda su se u priču uključili i Rusi.

Krasnodar se u petak javio čelnicima Partizana i izrazio želju da otkupi Saldanju, a kada mu je iz Humske predočeno da postoji ponuda Al Džazire, Rusi su poručili da su spremni da je izjednače ili premaše kako bi dobili Brazilca.

Konkretno, Krasnodar je spreman da plati fiksnih 7.000.000 evra, ali da prilično ostvarivi bonusi za crno-bele dosežu i do 2.000.000 evra, te bi Partizan u perspektivi inkasirao sumu od 9.000.000 evra za svog najboljeg napadača.

Kontakt je dva kluba je nastavljen i tokom vikenda početkom tekuće sedmice, pa bi klub iz Humske mogao da dobije zanimljivu trku dva platežno moćna kluba za potpis Saldanje, koji bi u tom slučaju mogao trguje i sa ruskom stranom u vezi sa ličnim uslovima.

(Telegraf.rs)

Video: Brutalnim nokautom ga poslao na spavanje, majka plakala pored oktagona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Valjak

    6. avgust 2024 | 19:23

    AKO SE DANAS NE DOGOVORE NISTA OD DOGOVORA. AMATERSKA KILAVA UPRAVA PARTIZANA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA