Parižani abnormalno odrešil kesu: Za dva fudbalera dali preko sto miliona!

 
L. I.
L. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Neveš ušao u deset najskupljih pojačanja PSŽ-a

Šampion Francuske, ekipa PSŽ-a silno se pojačala pred početak sezone. Opremu kluba iz Pariza zadužio je supertalentovani Žoao Neveš koji je prethodno nastupao za Benfiku.

Za njegove usluge Parižani su izdvojili 60 miliona evra, plus 10 miliona kroz bonuse, dok je u okviru ovog transfera Renato Sančez prosleđen na pozajmicu u Benfiku. Vredi napomenuti da je Neveš potpisao petogodišnji ugovor sa novim klubom.

Ovaj 19-godišnji Portugalac je bio nezamenljiv član prve postave Benfike za koju je odigrao 75 mečeva, dok je za selekciju svoje zemlje već upisao 10 nastupa.

Ovde nije kraj pojačanjima jer je PSŽ naciljao još jednog pouzdanog fudbalera. Reč je o fudbaleru Štutgarta Vilijam Pačo, koji igra na poziciji štopera. Ekvadorski reprezentativac je za Ajntraht upisao 45 nastupa i uspeo da zabeležui dve asistencije.

Navodi se da je za njegove usluge šampion Francuske spreman da izdvoji 45 miliona evra, a finalizacija posla se očekuje u narednim danima.

(Telegraf.rs)

Video: Stanojević utučen posle novog debakla od Dinama iz Kijeva u Humskoj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA