Atletiko se silno pojačao: Dres "jorgandžija" oblače Konor Galager i Hulijan Alvarez

 
L. I.
L. I.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Četa Dijega Simeonea cilja najviši plasman u narednoj sezoni

Fudbaleri Atletiko Madrida u minuloj sezoni nisu briljirali, te se u narednoj takmičarskoj godini mnogo očekuje. U prilog tome govore i nova pojačanja kluba, pošto su, kako javlja italijanski novinar Fabricio Romano, dres "jorgandžija" zadužili Konor Galager i Hulijan Alvarez.

Galager, koji se najbolje snalazi u veznom redu u Atletiko dolazi iz Čelsija za sumu od 40 miliona evra, a obavezao se na petogodišnju saradnju.

Sa druge strane, Hulijan Alvarez je daleko zvučnije pojačanje. Atletiko je iskeširao 75 miliona evra za njegove usluge, uz 20 miliona evra na ime bonusa.

Njegovo iskustvo biće od velike pomoći Atletiku. Podsećanja radi, Alvarez je sa sam 23 godine uspeo da osvoji sve fudbalske trofeje - Premijer ligu, FA kup, Ligu šampiona, Superkup Evrope i Svetsko klupsko prvenstvo sa Mančester sitijem, Kopa Libertadores sa River Plejtom, te Kopa Amerika i Svetsko prvenstvo sa Argentinom.

(Telegraf.rs)

Video: Stanojević utučen posle novog debakla od Dinama iz Kijeva u Humskoj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA