FK Partizan - FK Vojvodina Foto: Mileta Mirčetić

Žreb za plej-of LK: Voša sjajno prošla, Partizan ide u Dansku ili Belgiju

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
  • 2

Fudbaleri Partizana i Vojvodine saznali su potencijalne rivale u plej-ofu za Ligu konferencije, ukoliko se tamo nađu posle 3. kola kvalifikacija!

Crno-beli će najpre igrati protiv Lugana u kvalifikacijama za Ligu Evrope i ako ispanu od švajcarskog rivala za jesen u Evropi će se boriti protiv boljeg iz duela Silkeborg/Gent.

Prvi mečevi plej-ofa za plasman u LK biće odigrani 22. avgusta, a revanši nedelju dana kasnije - uz napomenu d aće Partizan najpre biti domaćin.

S druge strane, Vojvodina je imala sreće i dobila je rivala s kojim može da se igra. U pitanju je bolji iz duela Tampere - Đurgarden, s tim da Voša mora najpre da izbaci Maribor u 3. kolu.

Srbija, za sada, već ima dva predstavnika u grupnoj fazi evropskih takmičenja. CRvenoj zvezdi je zagarantovama Liga Evrope, a u Ligu šampiona će ući ako izbace Jagjeloniju ili Bodo Glimt.

TSC će u plej-ofu Lige Evrope igrati sa bolji iz duela Makabi Tel Aviv - Panevežis, a u slučaju poraza već imaju Ligu konferencije u džepu.

Najnovije
14:22

I Partizan saznao rivala

Partizan će, ako izgubi u 3. kolu kvalifikacija za LE, u plej-ofu Lige konferencije igrati protiv boljeg iz duela Silkeborg/Gent.

14:16

Voša sjajno prošla

Vojvodina će u plej-ofu LK igrati sa boljim iz duela Tampere - Đurgarden, ako prođe Maribor.

14:13

Imamo i prve parove, u pitanju su poraženi iz ovih dvomeča iz LE

Uefa Printskrin: UEFA.com
13:29

Dobrodošli u live blog

Dobar dan i dobrodošli u live blog posvećen žrebu za plej-of Lige konferencije gde će potencijalne rivale dobiti Partizan i Vojvodina. Crno-beli u slučaju poraza u kvalifikacijama za LE, crveno-beli u slučaju pobede u 3. kolu kvalifikacija za LK.

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša Le

    5. avgust 2024 | 14:28

    Gde opet ti strašni Danci?!

  • Milan

    5. avgust 2024 | 15:35

    Ko god da dodje tesko da ce uci cak i u ligu konferencije za stampu a sto se tice lige evrope tu im se putovanje zavrsava u svajcarskoj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA