Ovo će obradovati mnoge: Krilni napadač ponovo na treningu Zvezde, konkuriše za sastav protiv Novog Pazara

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Crveno-beli rešili situaciju sa fudbalerom

Dosta se prethodnih dana govorilo o sudbini Pitera Olajinke u Crvenoj zvezdi, nakon što je on prethodno dogovorio svoj povratak u Slaviju iz Praga.

Nigerijac je inače dogovorio sve detalje transfera, želeo je da se vrati u Prag, ali klub iz Ljutice Bogdana nije želeo da se odrekne brzonogog krilnog fudbalera tek tako, s obzirom na to da je pod ugovorom sa aktuelnim šampionom Srbije.

Pisalo se i o kazni, kao i da će Olajinka biti van tima u narednom periodu, ali najnoviji snimak koji je došao u posed našeg portala, pokazuje drugačije.

Naime, Olajinka se vratio u tim crveno-belih, trenirao je tokom dana sa ekipom, i ono što je važno napomenuti, jeste da će konkurisati za sastav na predstojećem meču protiv Novog Pazara.

Ova informacija obradovaće mnoge navijače crveno-belih, s obzirom na to da su komentari i reakcije bili podeljeni kada se odvijala ova čitava situacija.

Ipak, čini se da je sada sve rešeno, a ostaje nam da vidimo da li će se Olajinka možda naći i u prvih 11 protiv Pazaraca.

(Telegraf.rs)

Video: Bravo Nole: Srbi s KiM slave Novakov istorijski uspeh

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ma naravno

    4. avgust 2024 | 20:34

    ..da treba da bude u startnih 11. Opravdao svaki put prisustvo na terenu. Nesuglasice su sastavni deo svakog posla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA