Trener Tekstilca posle Zvezde: "Neshvatljiv pad... Dobro, nije neshvatljiv, tako je kad igraš s najboljima"

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

I on zna da nije njegova ekipa mogla više

Fudbaleri Tekstilca su pretrpeli veoma težak poraz od Crvene zvezde u okviru trećeg kola Superlige Srbije, gde je aktuelni šampion naše zemlje slavio sa 4:0. Ipak, tim iz Odžaka može biti zadovoljan nakon veoma dobrog prvog poluvremena.

Tekstilac je izašao na ovu utakmicu raspoložen i motivisan da ne primi gol. Postavili su veoma nisko defanzivni blok, Zvezda nije iskreirala niti jednu šansu i tako se i završilo prvo poluvreme.

Nakon meča je svoj sud izneo i trener Tekstilca Branko Mirjačić.

- Svakako je bilo dobro prvo poluvreme, pogotovo naša igra u defanzivi, koncetrisani smo bili, držao nas je rezultat, imali smo dve dobre šanse da povedemo. Posle, u drugom poluvremenu je usledio neshvatljiv pad u igri, posle primljenog gola.

- Dobro, nije neshvatljivo, to je normalno kad igraš protiv najvećih, kad primiš gol, oni dobiju krila, držao nas je rezultat do tog momenta, psiholški smo pali. Razočaran sam drugmi poluvremenom, ali, ništa, idemo dalje. Okrećemo se sledećem izazovima, Zvezda je bila favorit, žao mi je zbog dobre igre u prvom poluvremenu što nismo duže izdržali.

(Telegraf.rs)

Video: OFK Beograd poveo već u 5. minutu: Cvetković iskoristio perfektan pas Gobeljića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA