Lalatović iznenadio izjavom: "Ne bih imao ništa protiv da donesem titulu Hajduku, Dinamo je kao Zvezda..."

 
S. J.
S. J.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Splićane očekuje i meč prvog kola hrvatskog prvenstva protiv Slaven Belupa, a dok se splitski tim priprema za taj meč, srpski trener Nenad Lalatović dao je zanimljivu izjavu

Fudbaleri Hajduka iz Splita plasirali su se u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija, nakon što su u dvomeču, prilično bledo slavili protiv HB Toršavna, sa ukupnih 2:0.

Već ovog vikenda, Splićane očekuje i meč prvog kola hrvatskog prvenstva protiv Slaven Belupa, a dok se splitski tim priprema za taj meč, srpski trener Nenad Lalatović dao je zanimljivu izjavu.

Naime, Lalatović je gostovao u "Denis podkastu", gde se dotakao i Hajduka, pa je otkrio da bi voleo i da im bude trener.

- Hajduk dugo čeka titulu, ali i Srna, Pletikosa, Hrgović...moji veliki prijatelji su nekada igrali u Hajduku i mislim da Hajduk kao klub zaslužuje da osvoji titulu - rekao je Lalatović, pa nastavio:

- Hajduk je veliki klub i ima sjajne navijače, ali pitanje je da li bi me prihvatili, jer dolazim iz Srbije. Ako bi me prihvatili, ne bih imao ništa protiv da radim u Hajduku i da im baš ja donesem titulu.

Dotakao se i borbe za titulu...

- Dinamo je u Hrvatskoj kao Crvena zvezda kod nas u Srbiji. Uzima skoro svake godine titule. Cenim ih kao klub, to je veliki klub s velikim igračima, ali sam navijao da Hajduk ili Rijeka uzmu titulu prošle sezone - rekao je Lalatović.

(Telegraf.rs)

Video: Stanojević: Za sada nismo pokazali da možemo da igramo na evropskom nivou

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ред

    3. avgust 2024 | 15:54

    Наравно,то су братски клубови,Идеа Загреб Црвена Звезда.

  • Tejgooo

    3. avgust 2024 | 16:45

    Dinamo je gigant za sve klubove ex ju , stabilan i transparentan a kod nas sve nesto zakukuljeno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA