Odigrao 0 mečeva kod Gvardiole, žena mu je prava bomba, a sada prešao u finalistu LŠ za 30 miliona

 
S. I.
S. I.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Veliki transfer

Samo na papiru je Jan Kouto bio fudbaler Mančester sitija od 2020, a četiri godine kasnije klub je napustio bez ijednog odigranog nastupa. Borusija Dortmund je predstavila novog igrača i slila finu sumu novca u kasu giganta.

Finalista Lige šampiona je doveo igrača na pozajmicu do kraja sezone uz obaveznu kupovinu od 25 miliona evra, uz pet dodatnih u vidu bonusa.

Fudbaler koji pokriva desnu stranu terena je tokom poslednje dve godine bio na pozajmici u Đironi, baš kao i u kampanji 2020/21 odigravši ukupno 94 meča za klub uz pet datih golova. U sezoni 2021/22 on je bio i fudbaler Brage.

Kouto je u međuvremenu nakupio i četiri meča za seniorsku reprezentaciju Brazila, a poznat je i po svojoj vezi sa atraktivnom Fabijanom Hase.

Dortmund je u ovom prelaznom roku do sada angažovao Valdemara Antona, Serua Girasija i Paskala Grosa.

Interesantno je i to što je Đirona svoju sjajnu sezonu ovih dana naplatila lansiranjem još jednog fudbalera, pa je tako Artjom Dovbik za 30.5 miliona evra u petak potpisao za Romu.

(Telegraf.rs)

Video: Navijači Vojvodine moćnom porukom pozdravili svoje pulene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA