MaxBet i FK Vojvodina: Partneri za bolju budućnost fudbala

 
B. M.
B. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

U čast početka saradnje i Zlatnog sponzorstva FK Vojvodina, kompanija MaxBet je ugostila predstavnike i igrače kluba, novinare i saradnike u MaxBet Areni u Novom Sadu

- Ime naše kompanije krasi dresove najstarijeg vojvođanskog kluba – i izuzetno smo ponosni na to što smo u naredne dve godine Zlatni sponzor FK Vojvodina. Kroz ovo sponzorstvo želimo da im pružimo podršku u pohodu na uspehe i što bolje rezultate na sva tri fronta. - istakao je Savo Bakmaz, CEO kompanije MaxBet i dodao:

- MaxBetova misija je jasna: kontinuirano ulažemo u sport u mestima gde živimo, radimo i igramo se. Ulaganje u zajednicu je deo globalne inicijative kompanije Flutter u čijem sklopu posluje i MaxBet. Naš projekat „Uradi više“ podrazumeva kontinuirano ulaganje u zajednicu, a fokusirani smo na tri ključne oblasti: sport, tehnologija i zdravstvo, i cilj nam je da na globalnom nivou do kraja 2030. godine utičemo na poboljšanje života 10 miliona ljudi širom sveta - istakao je Savo Bakmaz, CEO kompanije MaxBet.

I u fudbalskom klubu Vojvodina veruju da će ova saradnja doprineti postizanju zajedničkih ciljeva i unapređenju fudbala u regionu.

- FK Vojvodina ima velike planove za budućnost i drago nam je što je MaxBet prepoznao nase ambicije. Tokom letnjeg prelaznog roka doveli smo nekoliko novih igrača, a naredne godine nas očekuje rekonstrukcija stadiona „Karađorđe”. Izuzetno nam je drago što u ovome svemu imamo veliku podršku MaxBeta i iskreno verujem da zajedno idemo ka novim uspesima i što boljim rezultatima, - izjavio je Dragoljub Zbiljić, predsednik UO FK Vojvodina.

U okviru današnjeg druženja, održana je licitacija unikatnog dresa FK Vojvodina sa potpisom svih igrača tima, a sredstva prikupljena ovom aukcijom u iznosu od 800 000 dinara biće uplaćena u humanitarne svrhe za lečenje mlade devojke Milane Matković kojoj je u njenoj najvažnijoj borbi neophodna pomoć zajednice u kojoj živi.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Stojković: Nisam primetio nijednu ozbiljnu šansu Danske, a ni naš raspad sistema

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA