Umro Kreg Šekspir

 
S. T.
S. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Bivši trener Lestera, Kreg Šekspir iznenada je preminuo u 60. godini

Nekadašnji trener Lestera i saradnik Klaudija Ranijerija iz sezone kada je engleski klub osvojio titulu u Premijer ligi 2015/16, Kreg Šekspir preminuo je u 60. godini saopštili su engleski mediji.

Nažalost, njemu je tokom prošle godine bio dijagnostikovan kancer.

Šekspir je inače vodio tim Lestera nakon što je Ranijeri dobio otkaz u Lesteru, ali se nije mnogo zadržao na toj poziciji, pošto je proveo manje od jedne sezone.

Inače, na jednu utakmicu je bio i asistent fudbalske reprezentacije Engleske, kada je na klupi bio čuveni Sem Alardajs.

Pored toga, tokom karijere je vodio ekipe poput Hala, Volsola, Aston Vile, Noriča, Evertona, a kao igrač je nastupao za Volsol, Šefild Venzdej, Vest Brom, Grimzbi i Skantorp junajted.

- Sa velikim žaljenjem objavljujemo da je Kreg Šekspir preminuo - objavila je njegova porodica, a prenelo je udruženje trenera i dodalo:

- Kreg je preminuo mirno ovog jutra kod svoje kuće, okružen porodicom. Vrlo smo ponosni na njegove uspehe kako kao igrača, tako i kao trenera, nama, njegovoj porodici će uvek on biti voljeni surpug, otac, sin, brat i ujak - napisali su oni.

(Telegraf.rs)

Video: Sveta Marković: "Treba da nas je sramota"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA