Fudbaleri Milana pobedili Real u prijateljskom meču u Čikagu: Srdačan susret Jovića i Modrića

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ovom susretu prisustvovali su i legende fudbala Zlatan Ibrahimović i Roberto Karlos, koji su pozirali držeći dresove svojih nekadašnjih klubova

FK Real Madrid - FK Milan Foto: Tanjug/AP/Erin Hooley

Fudbaleri Milana pobedili su jutros madridski Real rezultatom 1:0 u prijateljskom meču odigranom u Čikagu.

Jedini gol na utakmici postigao je Samjuel Čukvueze u 55. minutu. Srpski fudbaler Luka Jović igrao je za ekipu Milana od 66. minuta. Reprezentativac Srbije se srdačno pozdravio sa nekadašnjim saigračem Lukom Modrićem, koji brani boje Reala iz Madrida.

Ovom susretu prisustvovali su i legende fudbala Zlatan Ibrahimović i Roberto Karlos, koji su pozirali držeći dresove svojih nekadašnjih klubova.

@acmilan Legends meeting in Chicago 🤩 @Emirates #acmilan #alwaysmilan #sempremilan #tiktokcalcio #tiktokfootball #ibrahimovic #robertocarlos ♬ LIGHTWEIGHT FUNK - launch13 & TOKYOSLEEP & rodricci

Fudbaleri Reala će naredni meč na američkoj turneji odigrati četvrtog avgusta protiv Barselone. Tri dana kasnije sastaće se Milan i Barselona.

@acmilan Liberali ➡️ Chukwueze for the lead! #sempremilan #milanontour #acmilan #tiktokcalcio #tiktokfootball ♬ original sound - AC Milan

Fudbaleri Liverpula pobedili su jutros ekipu Arsenala rezultatom 2:1 u prijateljskom duelu odigranom u Filadelfiji. Strelci za ekipu Liverpula bili su Mohamed Salah u 13. i Fabio Karvaljo u 34. minutu. Jedini gol za Arsenal postigao je Kai Haverc u 40. minutu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Heroj Srbije, Luka Jović pred medijima: Verovao sam do kraja u gol

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA