Pogledajte penal seriju posle koje je Radnički iz Kragujevca ispao od Mornara: Srbija izgubila klub u Evropi

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Već na prvom koraku...

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca završili su sa nastupima u Evropi ovog leta, pošto su nakon goreg izvođenja penala u Podgorici poraženi od Mornara iz Bara. U "ruletu" je bilo 4:3, a ukupan rezultat dva meča do tad bio je 2:2.

Dobro je krenuo Radnički u penal seriji, pošto je Evandro pogodio, a Đurišić je gađao pravo u golmana Lijeskića. Međutim, sve se preokrenulo od druge serije, kada je Ristić takođe gađao u golmana Popovića, a Ćetković pogodio za Mornar.

Radnički je potom promašio ponovo preko Simovića, a do kraja su izvođači bili sigurni.

Redom su pogađali Kiši za Mornar, zatim Aleksić za Radnički, pa Kaluđerović za Mornar, potom Vidosavljević za Radnički, a put Barana u narednu fazu je potpisao Mitrović.

Pogledajte kako je izgledala celokupna penal serija i tragedija za srpski klub.

Penal seriju pogledajte ovde.

(Telegraf.rs)

Video: Sveta Marković: "Treba da nas je sramota"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branko

    1. avgust 2024 | 01:21

    Ako je neko imao šansu da prođe ovu rundu to je bio Radnički. Baš kao i Radnički iz Niša prošlih par godina i ovi su prošli kao bosi po trnju. Na žalost ovo je tipično za srpski fudbal poslednjih godina i sada tonemo sve dublje i dublje. Ostala je samo Zvezda da možda prođe, TSC mi ne izgleda spreman, Vojvodina se nije obrukala do sada a ostalo je katastrofa. Ovakvi kilavi i ne treba da se dalje brukamo sa toliko timova u Evropi. Godine da se nekako doguramo do 15og u Evropi i da se sada ovako predstavljamo. Hvala i doviđenja.

  • misa

    1. avgust 2024 | 02:31

    Kaka smo mi bruka državo reaguj

  • Dexmil

    1. avgust 2024 | 01:28

    Sramota!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA