Trener Dinama o dočeku u Beogradu posle Partizana: "Hvala celom narodu Srbije, sve je u najboljem redu"

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 3

Oleksandr Šovkovski se osvrnuo na dvomeč sa Partizanom

Fudbaleri Dinama iz Kijeva pobedili su Partizan i večeras u kvalifikacijama sa 0:3 i ukupnim rezultatom 2:9 su prošli dalje u narednu fazu, a crno-bele poslali u Ligu Evrope.

Zadovoljan je mogao da bude trener Oleksandr Šovkovski, a na konferenciju za štampu istakao je da je zabrinut za povredu svog igrača.

- Čestitam pobedu svom klubu, ova pobeda je veliki korak za nas i nije konačan korak, očekuju nas mnoge teške utakmice, bez obzira što je ova pobeda važna, videli smo da je jedan od naših igrača povređen i čeka ga dug poravak. Povrede doživljavamo lično i zajedno sa njima proživljavamo oporavak. Ne znam da vam kažem puno o tome, ali smo zabrinuti za njega.

Zašto nije igrao Braškov?

- Bio je plan da Volodimir igra, ali je sinoć za vreme treninga imao malu povredu. On se požalio na nogu, ima dva konca, morao je da se ušije. Hteo je da izađe na teren, ali smo ga morali sačuvati za kasnije utakmice. 

Doček u Beogradu bio je u najboljem redu.

- Hvala vam na pitanju, mogu da potvrdim da je sve bilo u najboljem redu, da su nas dobro dočekali i ugostili. Želim da je predsednik naše zemlje pre našem odlasku ovamo istakao zahvalnost vlastima Srbije i celom narodu za podršku koju pružaju u situaciji u kojoj se nalazimo, koja je dobro poznata svima.

Ima li prostora za napredak?

- Naravno, ja kao trener moram da vidim mane i gde poboljšati igru. Ako ne bih video, to bi značilo da završavam karijeru, moram da vodim računu o napretku svojih igrača. Zadovoljan sam motivacijom, igrom, kako oni napreduju, a posebno zadovoljstvo imam za kolektiv Dinama iz Kijeva, koji funkcioniše kao jedan organizam i zadovoljan sam šta smo uspeli da izgradimo. Igrači pokazuju jedno, jedinstvena su ekipa.

Kaže da je motivacija uvek tu, pa i u poslednjim momentima.

- I želim da dodam što se tiče poslednjeg gola, ako je jedan krajnje odbrambeni igrač dodaje drugom, da to pokazuje kakav smo mi tim. 

(Telegraf.rs)

Video: Stanojević utučen posle novog debakla od Dinama iz Kijeva u Humskoj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Micko

    1. avgust 2024 | 01:29

    Sad se zahvaljuješ, šta si pričao pre neki dan. Naprasno više nas ne mrzite , loši ste vi ljudi.

  • 🇷🇸🇷🇺🇷🇸🇷🇺

    31. jul 2024 | 23:33

    Има ли Партизан тренера? Је л' био на утакмици? Шта је са његовим мишљењем о утакмици? Да можда није поднео неопозиву оставку?

  • Saljija

    1. avgust 2024 | 00:02

    A vi? Bli ste dobri domaćini?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA