"Treba da nas bude sramota, počev od mene pa do svih igrača": Sveta Marković grmi posle novog poraza Partizana

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 9

Nije mogao da bude zadovoljan učinjenim kapiten crno-belih

Fudbaleri Partizana dopustili su sebi novi težak poraz u Evropi ove večeri od Dinama Kijeva u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Večeras su poraženi sa 0:3, a ukupnim rezultatom od 2:9 su se preselili u razigravanje za Ligu Evrope.

Teško je taj poraz pao kapitenu Sveti Markoviću, koji je odmah rekao da je Partizan igrao vrlo loše.

- Pa da, kao što smo i rekli. Mislim da treba da nas bude sramota, počev od mene, pa do svih igrača. Veoma, veoma loša igra, neprihvatljiva u obe utakmice. Devet golova smo primili u dve utakmice, što pokazuje razliku između njih i nas. Isto si rekao da moramo svi ekipno mnogo bolje da se branimo, da svi učestvujemo u odbrani. Na nama je da se okrenemo sledećoj utakmici, da se što pre podignemo i da pokušamo da ostvarimo pobedu kako znamo i umemo.

U prvom meču na početku Partizan nije izgledao loše protiv Dinama, a onda je sve krenulo nizbrdo.

- Pa da, tamo smo prvih pola sata izgledali dobro, čak smo poveli, onda smo poslednjih pet minuta primili tri gola. Što se tiče ove utakmice, već je sve bilo rešeno u prvoj i mnogo teško je, mada ne bi trebalo, bilo motivisati se. Igra za ovako veliki klub treba da bude velika motivacija, iako smo izgubili prvu sa 2:6, morali smo bolje na svom stadionu, da damo svi do jednog više.

Da li će biti nekog razgovora sa saigračima?

- Sigurno da ćemo pričati i igrači sami i sa stručnim štabom i da ćemo analizirati ovu utakmicu i dati sve od sebe da poboljšamo ono što nije kako treba.

Sledi borba sa švajcarskim Luganom u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

- Imamo najvažniju utakmicu u nedelju sa Železničarem, gde moramo da se vratimo na pravi put, da ostvarimo pobedu, pa posle te utakmice da poboljšamo neke stvari.

Motivacija uvek mora da bude tu, kako kaže Marković.

- Sigurno da je bilo teško igrati, kao što sam već i rekao, igra za klub kao što je Partizan samo po sebi mora da bude velika motivacija. Svi do jednog smo izgledali loše, potrudićemo se da to izgleda bolje.

(Telegraf.rs)

Video: Partizan zvanično promovisao novi dres: Miris prošlosti i budućnosti u samo 60 sekundi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • нибрС

    1. avgust 2024 | 07:53

    Ти капитен ??? Во имја Оца, Сина и Светога Духа...

  • Mihailović

    1. avgust 2024 | 07:08

    Najbolji ste u vraćanju lopte golmanu...brzina u napadu katastrofa, nije ni čudno kad vam je neprecizno dodavanje lopte, a još gore primanje lopte...i to sve toliko sporo da protivnik lako zaustavi napad....a o šut na gol sa distance ni ne govorim jer ga nema, nema petlje ni znanja i zato se plaše da se ne osramote...

  • Vazura

    31. jul 2024 | 23:08

    Ostani

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA