Partizan zvanično promovisao novi dres: Miris prošlosti i budućnosti u samo 60 sekundi

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Izuzetno kreativan video materijal i forografije novog dizajna

Kako smo juče i najavili, Partizan će večars zvanično promovisati nove dresove za sezonu 2024/2025, a tim povodk klub iz Humske je pripremio i malu uvertiru u vidu atraktivnog video spota i fotografija, koje će navijačima približiti izgled i novi dizajn.

Urbani video klip, koji povezuje slavnu prošlost, sadašnjost i budućnost, sa akcentom na trouglu koji se pojavio na crnoj nijansi dresa, a prožet je na terenu stadiona, zidovima Beograda, sobama navijača.... Uz legendarnu fotografiju vanvremenskog kapitena Saše Ilića, okruženog peroticom fudbalera Lacija, blurovanu siluetu novog pojačanja Žoaa Grimalda, tetovaže, grafite, punu južnu tribinu i sve ono što simbolizuje klub iz Humske decenijama unazad, a objedinjeno je u samo jednoj rečenici u završnici:

- Find The Beauty in Darkness...

Dres FK Partizan Foto: FK Partizan

Sve u svemu, novi dres se, bar prema komentarima sa društvenih mreža, ne razlikuje puno, sem u pomenutom sivom trouglu na crnoj nijansi, ali se video i prezentacija, kao i u prethodnom periodu, i te kako razlikuju i veoma su atraktivni.

(Z. Ivković)

Video: Saldanja doneo pobedu Partizanu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA