Vojvodina napravila promene pred revanš protiv Ajaksa: Klub iz Novog Sada izdao i saopštenje za sve

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Najavljen je i veći budžet

Fudbalski klub Vojvodinapred sobom ima veoma važnu utakmicu protiv Ajaksa u revanš meču drugog kola Lige Evrope, gde će pokušati da sustignu prednost Holanđana od 1:0 iz prvog meča. Pred ovaj duel je tim iz Novog Sada izdao i saopštenje.

Naime, Vojvodina se oglasila i obavestila je sve svoje navijače da je održan sastanak Upravnog odbora fudbalskog kluba Vojvodina na čelu sa predesdnikom Dragoljubom Zbiljićem.

Na ovom sastanku je jednoglasnom odlukom članova UO, sprovedene su najavljene promene u Upravnom odboru FK Vojvodona. Najpre, postavljeni su novi članovi UO, priznati i uspešni privrednici – vlasnik kompanije „Bulevar kompani“ Nenad Novaković i vlasnik kompanije „Montop“ Marko Bosanac.

Takođe, Upravni odbor se na saradnji zahvalio dosadašnjem članu Braniboru Jovičiću koji će od sada obavljati funkcije u fudbalskom klubu Indeks.

Između ostalog najavljeno je i povećanje budžeta u narednom periodu, a verifikovani su i novi sponzorski ugovor sa kompanijama "MaxBet" i "Montop", Alta-bankom, kao i Bankom Poštanska štedionica.

(Telegraf.rs)

Video: Koreografija Ajaksa pred meč sa Vojvodinom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Manjača

    30. jul 2024 | 16:54

    Fina neka ekipa ....Boske mon top hehe

  • Z

    30. jul 2024 | 17:39

    Holandjani nas obicno nakantaju ,tako da svaka cast Vojvodini pa sta bude i ro protiv Ajaksa eeej! Napred Fejnord:)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA